In a Siderpark’s car park

In a Siderpark's car park
In a Siderpark's car park

For the first time, we show you one of our car parks from the driver’s perspective.

This is the “Stott Lane” parking area at Salford Royal Hospital, Greater Manchester, UK, which was built in just a few months and completed last autumn.

Thanks to the intervention, which was carried out in collaboration with our partner Octavius Infrastructure Limited, the parking spaces of the ground-level parking “Stott Lane” have more than doubled, going from 181 to 399, with the addition of a single raised level.

The rapid installation of the new facility was carried out according to the Siderpark system, specifically conceived to extend the existing ground-level car parks with no digging required.

Thanks to our engineers’ analysis, we identify the best solution for each context. In this case, the relatively dense mesh of the columns is due to the mechanical properties of the soil, which are not particularly ideal.

We would like to thank our correspondent Claudia who managed to find a parking space with no stress and document the feat!

 

More news

professionalism, seriousness and responsibility

Welcome back Elisa!

In addition to professionalism, seriousness and responsibility, at Siderpark we place a high value on human relationships. For this reason, when someone joins our team, it is always a party.

Read More
fvs

Siderpark meet their partner FVS

Supply chain disruption has been the rule during Covid, with companies with an ability to restructure and effectively manage their supply-chain to emerge better and faster from the looming crisis.

Read More